Novi početak- novi izazov!

Svaka priča ima svoj početak, pa tako i naša.

Kada se upoznaju dvije osobe, koje imaju ista razmišljanja, snove i ideje, nastaje energija koja se širi u pozitivnom smjeru. Tako se desilo i nama. Stvarali smo naš mikro svijet i postigli značajne uspjehe na privatnom i poslovnom planu- svako u svojoj profesiji.

Kada je na red došla ideja o realizaciji zajedničkog preduzetništva, dugo smo je obrađivali i tražili „pravu stvar“ koja bi se uklopila u naš stil života. Ideja o flasterima sa frekvencijama došla je na ljetovanju. Pročitali smo članak u Magazinu „Original“ Novaka i Jelene Đoković, koji inače redovno čitamo. Veoma inspirativan tekst o flasterima sa frekvencija nas je oduševio i htjeli smo da ih probamo. Uvidjeli smo da ih nema kupiti u BiH , te smo stupili u kontakt sa distributerima iz Slovenije, Ninom Kokalj i Tilenom Oselijem. Upoznali smo sa njima i oduševljeno krenuli u nove izazove.

Osnovali smo „Biofield Team“d.o.o. sa željom da konačno učinimo mogućom realizaciju naših poslovnih ideja i planova o kojima pričamo, razmjenjujemo ih i razrađujemo već duže vrijeme.

Kao neko ko se lično uvjerio u dobrobiti alternativne medicine (aromaterapije, homeopatije i fitoterapije), uvjerivši se u sve dobrobiti flastera dok smo ih testirali, znali smo da će i flasteri postati dio naših života, te smo iz tog razloga postali zastupnici „BiofieldCare“ flastera sa frekvencijama.

U proteklih deset godina zajedničkog života, postigli smo mnoge ciljeve i realizovali mnoge ideje. Sada smo tu, na novom početku, puni lijepe i pozitivne energije. Želja nam je da ljudima u BiH ponudimo nešto novo, što smo primijetili da nedostaje, a što će im značajno poboljšati kvalitet života. Drago nam je da smo upoznali još mnogo mladih ljudi koje dijele ista razmišljanja i stavove sa nama. Takođe, stvorili smo tim koji sarađuje i dijeli iste vrijednosti i uvjerenja.

Šaljemo vam pozitivnu energiju i započnite putovanje sa nama!

Vaš Biofield Care BiHSve informacije, opisi, izjave i slike na ovom sajtu su informativne prirode i nisu namjenjene za dijagnostikovanje, lečenje ili prevenciju bilo koje bolesti.

Obratite se svom lekaru ili farmaceutu u vezi sa vašim zdravstvenim stanjem ili bolešću. Pažljivo pročitajte uputstva za upotrebu prije korišćenja flastera sa frekvencijama.

Pre poručivanja flastera svaki korisnik može dobiti više informacija putem e-maila: info@biofieldcare.ba.