Da li imate bolne menstruacije?

Imate li neredovne cikluse ili patite od PMS-a?

Imate li oscilacije usljed hormonske neravnoteže?

Da li prolazite kroz menopauzu?

Da li vaš libido praktično ne postoji?

Ako ste se prepoznali u bilo kojem od ovih problema, pozivamo vas da pročitate kako vam Harmony flasteri mogu pomoći.

Hormonska ravnoteža ključ je dobrog raspoloženja, dobrobiti i zdravlja. Ženama se, zbog njihove cikličke prirode, hormoni mijenjaju najmanje četiri puta mjesečno (period nakon menstruacije, razdoblje ovulacije, razdoblje PMS-a i vrijeme menstruacije), pa im je hormonska neravnoteža vidljivija nego muškarcima. Svaka žena prolazi kroz različita raspoloženja u toku ovih perioda.

Sve tegobe među kojima su umor, razdražljivost, depresija, poremećaji spavanja, gubitak libida, problemi sa trudnoćom, bolesti reproduktivnih organa, česte upale, debljanje i sl., nastaju zbog poremećaja ravnoteže u hormonskom sistemu. Savremeni život pun stresnih situacija još dodatno pogoršava osjećaj disbalansa.

Svi znamo da je postizanje balansa složena stvar i da se mora postići u različitim oblastima. Uz zdravu ishranu, redovno vježbanje, izbjegavanje štetnih uticaja, bavljenje fizičkom aktivnošću su samo dodatna podrška tijelu ka njegovom balansu.

Američka kompanija „Tuning Element“ iz SAD u saradnji sa dr Srbislavom Brašovan, stvorila je flastere sa frekvencijama koji mogu djelovati na energetske tačke i dovesti tijelo u prirodni balans. Harmony flaster podržava prirodnu hormonsku ravnotežu tijela i namijenjen je mladim djevojkama i ženama.

Korisnice Harmony flastera izvještavaju nas o pozitivnim iskustvima koje su osjetile tokom upotrebe Harmony flastera.

Tegobe i simptomi koji se javljaju usljed hormonskog disbalansa:

PMS i neredovni ciklusi
Menstrualne tegobe i grčevi
Menopauza
Endometrioza
Policistični jajnici
Hormonske akne
Promjene raspoloženja
Takozvani „val vrućine“


Pakovanje sadrži 5 flastera.
Cijena: 60KM

Poruči

Zašto su Harmony flasteri tako posebni?

Harmony flasteri su jedinstven proizvod koji se temelji na frekvenciji i koji neprestano podržava hormonsku ravnotežu. Mali silikonski flasteri mogu se lako nanijeti na akupunkturne tačke na tijelu i trajati od 4 do 7 dana.

100% prirodne frekvencije
Ne sadrže hemijske sastojke
Bez nuspojava
Bez mirisa i vodootporni

Kako funkcionišu flasteri?

Harmony flastery su pasivna kvantna tehnologija koja se aktivira kada dođe u kontakt sa kožom, jer tijelo proizvodi 0,75mV električne energije. To je dovoljno za širenje frekvencija iz flastera u tijelo. Prema zakonim kvantne fizike, naše ćelije počinju da reaguju na te frekvencije i vraćaju tijelo u prirodnu ravnotežu.


Pakovanje sadrži 5 flastera.
Cijena: 60KM

Poruči

Gdje se lijepe flasteri?

Harmony flaster se lijepi na akupunkturne tačke, na mjesta gdje osjećamo tegobe.

Opšta hormonska neravnoteža (problemi sa kožom, težinom, upale, depresija..)
Zalijepite flaster Harmony na akupunkturnu tačku tačku Slezena 6 (SP6), koja se nalazi na unutršnjoj strani noge, četiri prsta iznad članka. Nalijepite ga na obje noge istovremeno i mijenjajte ih svakih 4 do 7 dana. Preporučuje se upotreba flastera Harmony duži vremenski period ili nekoliko mjeseci, u zavisnosti od vašeg hormonskog statusa. Budite istrajni dok se simptomi ne poboljšaju.

PMS (bolna menstruacija, malaksalost, nadimanje..)
U slučaju predmenstrualnog sindroma, nalijepite flaster Harmony na jajnik (ili oba jajnika) i/ili matericu, u zavisnosti od toga gdje su simptomi najprisutniji. U slučaju nadimanja i grčeva, zalijepite flaster na područje materice, a u slučaju bolnog jajnika, zalijepite ga na područje jajnika. Ako imate vrlo jake bolove, preporučuje se kombinacija sa flasterima Recovery, koji mogu otkloniti energetske blokade unutar tijela.

Neredovna menstruacija
Za nepravilan menstrualni ciklus, preporučuje se upotreba flastera Harmony na duži vremenski period ili nekoliko mjeseci dok se simptomi ne povuku. Mogu se postaviti na akupunkturnu tačku Slezena 6 (SP6) koja se nalazi na unutrašnjoj strani noge, četiri prsta iznad članka, na područje materice, oba jajnika ili na stomak, dva prsta ispod pupka. Sve gore navedene tačke podržavaju redovne menstrualne cikluse i optimalno zdravlje žene. Flastere Harmony možete stalno primjenjivati na jednoj od ovih tačaka ili mijenjati tačke svake nedjelje. Za još veći efekat, možete koristiti do četiri flastera Harmony istovremeno.

Perimenopauza i menopauza
Ako imate vrućine, neredovne menstruacije, jače promjene raspoloženja, PMS, umor, nesanicu i debljanje, možda ste u ranoj fazi menopauze. Ove tipične oscilacije kod žena mogu nastati zbog opadanja polnih hormona koji se mogu regulisati nošenjem flastera Harmony. Flaster Harmony može djelovati umirujuće i može ublažiti preintenzivne simptome, samim tim produžiti funkcionisanje hormonskog sistema sve dok tijelo još uvijek ima potencijal da proizvodi polne hormone. Poslije ovog perioda, prelazak u menopauzu takođe će biti lakši. Preporučuje se nanošenje na istim tačkama kao tokom neredovne menstruacije (pročitaj odjeljak »Neredovna menstruacija«)

Kombinovanje sa drugim flasterima
Flasteri Harmony se može kombinovati sa flasterima Recovery u slučaju bolova i upala. U slučaju anksioznosti, depresije i loše koncentracije može se kombinovati sa flasterima B.E.Well, koji će se pobrinuti za podizanje serotonina i energije, te osigurati dobro raspoloženje i poboljšati kognitivne funkcije.


Pakovanje sadrži 5 flastera.
Cijena: 60KM

Poruči

Priča o nastanku Harmony flastera

Ideja o nastanku Harmony flastera potiče od dr Srbislava Brašovan, ginekologa koji ima više od 50 godina iskustva u liječenju reproduktivnog zdravlja žena i hormonske ravnoteže. Počeo je da sarađuje sa kompanijom „Tuning Element“ i zajedno su razvili Harmony flaster. Započeo je sa istraživanjem 2017.godine na svojoj klinici „FACOG Clinic“, koja ima holistički pristup liječenju žena. Koristio je flastere Harmony na pacijentima sa ozbiljnim simptomima menopauze, PMS-om, polipima materice, policističkim jajnicima i drugim ginekološkim problemima. Rezultati pacijenata su bili impresivni. Otkrio je da redovna upotreba flastera Harmony može da ublaži ženske tegobe i simptome, a tom prilikom vraća tijelo u njegovu prirodnu hormonalnu ravnotežu.

Korisnici o proizvodima

UPOTREBA

1. PRIPREMA
Skinuti providnu foliju sa flastera.

2. LIJEPLJENJE
Nalijepiti flaster na suvu kožu, tako da papirni dio bude okrenut prema spoljašnosti.

3. VLAŽENJE
Preći vlažnom spužvom preko papira i dobro ga nakvasiti (oko 30 sekundi), a zatim nježno ukloniti papirni dio.

4. HIDRATACIJA
Za bolje djelovanje flastera preporučuje se pojačano unošenje vode u organizam.

Najčešća pitanja

Sve informacije, opisi, izjave i slike na ovom sajtu su informativne prirode i nisu namjenjene za dijagnostikovanje, liječenje ili prevenciju bilo koje bolesti.

Da li moram da provjerim nivo hormona prije upotrebe Harmony flastera?

Ne, možete odabrati da koristite Harmony flastere da poboljšate hormonsku neravnotežu na osnovu vaših simptoma. Za upotrebu flastera sa frekvencijama nisu vam potrebni laboratorijski testovi ili medicinske preporuka.

Gdje da zalijepim flaster u slučaju opšte hormonske neravnoteže?

Ako se pojave simptomi narušene hormonske ravnoteže (problemi sa kožom, kosom, težinom, upalama, depresijom, menstruacijom..), zalijepite Harmony flaster na akupunkturnu tačku Slezena 6, koja se nalazi na unutrašnjoj strani noge, četiri prsta iznad skočnog zgloba. Preporuka je da se flaster Harmony koristi duži vremenski period ili nekoliko mjeseci, u zavisnosti od vašeg hormonskog statusa. Budite istrajni dok vam se simptomi na poboljšaju.

Gdje da zalijepim flaster Harmony u slučaju problema sa menstruacijom?

U slučaju menstrualnih tegoba i grčeva, neredovnog ciklusa ili odsustva ciklusa, PMS-a, mučnina i nadimanja, flaster Harmony zalijepite direktno na područje materice (dva prsta ispod pupka).

Mogu li kombinovati flaster Harmony sa drugim flasterima?

Naravno! U slučaju jakog bola tokom menstruacije, tegoba tokom endometrioze i sličnih tegoba, preporuka je da se flaster Harmony kombinuje sa Recovery flasterima. U slučaju radražljivosti i opšte malaksalosti, kombinujte ga sa B.E.Well flasterom.

Gdja da zalijepim flaster Harmony u slučaju menopauze?

U slučaju menopauze, flaster Harmony se može zalijepiti na akupunkturnu tačku Slezena 6, koja leži na unutrašnjoj strani noge, četiri prsta iznad skočnog zgloba ili članka. Preporuka je da se Harmony flaster zalijepi na obje noge i da se koristi duži vremenski period ili nekoliko mjeseci, u zavisnosti od vašeg trenutnog stanja. Budite istrajni dok se simptomi ne povuku.

Da li flaster Harmony može pomoći i u slučaju problema sa štitnom žlijezdom, nadbubrežnom žlijezdom i pankreasom?

Harmony flaster prvenstveno je dizajniran kao podrška reproduktivnom sistemu. Međutim, u praksi se pokazalo da uravnoteženi reproduktivni sistem utiče na bolje funkcionisanje štitne žlijezde, nadbubrežnih žlijezda i pankreasa.

Poruči

Flastere sa frekvencijama možete poručiti i platiti uplatnicom u pošti/banci ili gotovinski pouzećem.

Podaci za uplatu u banci: "Biofield Team" d.o.o, Sime Šolaje 1a, 78000 Banjaluka, NLB Razvojna banka, tekući račun: 562 099 816217 6365

Troškovi dostave na cijeloj teritoriji BiH su BESPLATNI.

Flasteri Harmony (60KM)
Flasteri B.E.Well (60KM)
Flasteri Recovery (60KM)
Način plaćanja:

Potvrdom ove porudžbine slažete se sa opštim uslovima.

Sve informacije, opisi, izjave i slike na ovom sajtu su informativne prirode i nisu namjenjene za dijagnostikovanje, liječenje ili prevenciju bilo koje bolesti.

Obratite se svom ljekaru ili farmaceutu u vezi sa vašim zdravstvenim stanjem ili bolešću. Pažljivo pročitajte uputstva za upotrebu pre korišćenja flastera sa frekvencijama.

Prije poručivanja flastera svaki korisnik može dobiti više informacija putem e-maila: info@biofieldcare.ba.