Suočavate li se sa stresom?

Da li ste iscrpljeni i raspoloženje vam često varira?

Imate li problema sa napadima panike i tjeskobe?

Da li vam je teško zaspati?

Ako ste se prepoznali u bilo kojem od ovih problema, pozivamo vas da pročitate kako B.E.Well flasteri mogu pomoći.

Ispravna frekvencija i protok energije u tijelu ključni su za našu ravnotežu, zato sve više ljudi koristi jogu i meditaciju. Ako ste jedan od onih koji ne mogu odvojiti vrijeme za sebe i svakodnevno se nositi sa stresom i umorom, sada lako možete pomoći sami sebi uz pomoć B.E.Well flastera s frekvencijama.

Flasteri B.E. Well sadrže kombinaciju frekvencija kako bi podržali i obnovili naš nervni sisitem i frekvenciju zemlje. Naši korisnici izvještavaju da pozitivnim učincima na njihov orgnizam.

Podržava normalno djelovanje nervnog sistema
Podiže nivo energije
Poboljšava raspoloženje
Omogućava bolju koncentraciju i fokus


Pakovanje sadrži 5 flastera.
Cijena: 60KM

Poruči

Kako djeluje flaster B.E. Well?

Kada se flaster s frekvencijom nanese na kožu, frekvencije s flastera počinju se širiti u našem tijelu putem vode. Frekvencije tada počinju "podešavati" stanice nervnog sistema na optimalnu frekvenciju, vraćajući nam tako tijelo u ravnotežu i spokoj.

  • Jedan flaster djeluje 4 do 7 dana
  • 100% prirodne frekvencije
  • Vodootporni i bez mirisa
  • Nema nuspojava
  • Pogodno za sve uzraste

Flasteri sa frekvencijama su sami po sebi pasivna kvantna tehnologija, koja se aktivira samo u kontaktu sa kožom. Ljudsko tijelo proizvodi u prosjeku 0,75 mV električne energije, što je sasvim dovoljno da se frekvencije iz flastera aktiviraju i rašire po tijelu. Prema zakonima kvantne fizike, naše ćelije reaguju na njih, vraćajući se time u ravnotežu i u optimalno stanje.


Pakovanje sadrži 5 flastera.
Cijena: 60KM

Poruči

Uputstvo za upotrebu

Opšti umor i iscrpljenost
U stanju umora i iscrpljenosti, flaster nalijepite na područje stomaka dva prsta ispod pupka (akupunkturna tačka CV6) ili na leđima između lopatica. Takođe, flaster odlično djeluje na meridijan pluća (tačka LU1), na području timusa (tačka CV17), na jastučićima tabana (tačka KI1) i na stopalu na ""mjestu besmrtnosti"" ST36. Možete nositi do tri B.E.Well flastera odjednom.

Mentalni problemi i napadi panike
Zalijepite flaster na područje stomaka, dva prsta ispod pupka (akupunkturna tačka CV6) ili na leđima između lopatica.

Duža putovanja i interkontinentalni letovi
Na dužim putovanjima (automobilom, vozom, avionom) ili usljed "jet-leg-a", gdje smo daleko od frekvencije zemlje, preporučuje se upotreba flastera B.E.Well dan prije putovanja na područje stomaka, dva prsta ispod pupka i / ili na jastučiće stopala na meridijansku tačku KI1.

Učenje, matura, ispiti
Da biste olakšali učenje i pamćenje, bolju i dužu koncentraciju, nalijepite dva do tri B.E.Well flastera duž kičmenog stuba (između lopatica, u sredini i / ili na krsni dio) na akupunkturne tačke GV11, GV8 i GV4.

Kombinovanje sa drugim flasterima
Kombinacijom različitih flastera sa frekvencijama postiže se još bolja efikasnost, tako da je istovremena upotreba flastera B.E.Well i Recovery, veoma preporučljiva.


Pakovanje sadrži 5 flastera.
Cijena: 60KM

Poruči

B.E.Well, simptomi ADHD i Rainbow Warriors

Na holističkoj pedijatrijskoj klinici "Green Pediatrics" u Čikagu flastere B.E.Well testirala je dr Biljana Uzelac. Zajedno sa svojim malim pacijentima i njihovim roditeljima, došla je do odličnih rezultata. Rezultate studija možete pročitati u rubrici Istraživanje. Biofield Care Slovenija započeli su saradnju sa Udrugom "Eternia" (Rainbow Warriors - Udruga za pomoć djeci i roditeljima s ADHD-om), te su stvorili fond koji pomaže djeci sa ADHD-om iz ugroženih porodica.

Korisnici o proizvodima

UPOTREBA

1. PRIPREMA
Skinuti providnu foliju sa flastera.

2. LIJEPLJENJE
Nalijepiti flaster na suvu kožu, tako da papirni dio bude okrenut prema spoljašnosti.

3. VLAŽENJE
Preći vlažnim spužvom preko papira i dobro ga nakvasiti (oko 30 sekundi), a zatim nježno ukloniti papirni dio.

4. HIDRATACIJA
Za bolje djelovanje flastera preporučuje se pojačano unošenje vode u organizam.

Najčešća pitanja

Svi proizvodi na našem web sajtu ne svrstavaju se u medicinska sredstva, pa nisu odobreni za dijagnozu, liječenje ili prevenciju bolesti.

Gdje se postavljaju flasteri B.E.Well?

B.E.Well flasteri mogu se nalijepiti bilo gdje na tijelu, a za još bolje performanse preporučuje se postavljanje u sredinu, na prednji ili zadnjeg dijela tijela, što znači na jakim energetskim tačkama, na jin i jang meridijanima. To su timus ( grudna žlijezda) na grudnoj kosti, na stomak- dva do tri prsta ispod pupka, zadnji dio vrata, tačka između lopatica, sredina kičme, tačka "Vrata života" (na kičmi nasuprot pupku) i sakralni dio kičme.

Koliko dugo treba koristiti B.E.Well flastere?

Ukoliko koristite B.E.Well flastere za trenutno pojačavanje energije kada ste umorni ili za podizanje raspoloženja kada ste neraspoloženi, dovoljno je zalijepiti samo jedan flaster i ostaviti ga na koži dok se sam ne ukloni. Međutim, ako ste hronično umorni, patite od nesanice, imate raznih mentalnih problema, poput depresije, anksioznosti, napada panike, klaustrofobije i slično, preporučuje se korištenje flastera na duži vremenski period. Pritom, flastere treba obanvljati svake nedjelje čak i ako prethodni još ne skine, već zalijepimo novu. To pruža tijelu stalnu podršku i regulaciju na pravim frekvencijama.

Da li frekvencija Zemlje štiti tijelo od zračenja?

Da. Flasteri sa frekvencijama B.E.Well su dobra zaštita organizma od opasnih posljedica ekektromagnetnog zračenja, jer frekvencija Zemlje konstantno obnavlja naše energijsko polje.

Da li B.E.Well flastere mogu koristiti i trudnice?

Svakako. Tokom trudnoće, hormoni su izmenjeni toliko da su žene tada sklonije promjenama raspoloženja nego obično. Zbog toga je ova prirodna pomoć idealna za njih.

Mogu li B.E.Well flasteri poboljšati uspjeh u učenju?

Naravno. B.E.Well flasteri mogu pomoći u poboljšanju sposobnosti koncentracije i pamćenja, jer frekvencije obnavljaju i ispravljaju rad nervnih sinapsi. Rezultat će biti manje vremena provedenog ispred knjiga, jer će vrijeme koje trošite na knjige biti učinkovitije.

Kako se flasteri B.E.Well koriste u slučaju ADHD i autizma?

U tim slučajevima, B.E.Well flasteri se lijepe na područje kičme: na zadnji dio vrata, tačku između lopatica, sredinu kičme ili na krsni dio kičme, te na tačku "Vrata života" (na kičmi nasuprot pupku) . Flastere treba mijenjati svake sedmice- čak iako se prethodni flaster nije skinuo treba dodati novi, da bi se obezbjedilo neprestano djelovanje i regulacija tijela na pravim frekvencijama. Istovremeno možete koristiti do 3 B.E.Well flastera.

Istraživanja i rezultati

Autizam i ADHD

STUDIJA FLASTERA B.E. WELL

Naučni članak o B.E. WELL na ResearchGate

KAKO RADE FLASTERI B.E. WELL KOD AUTIZMA I ADHD

FLASTERI B.E. WELL I RAD SINAPSI

SAŽETAK STUDIJE FLASTERA B.E. WELL

Poruči

Flastere sa frekvencijama možete poručiti i platiti uplatnicom u pošti/banci ili gotovinski pouzećem.

Podaci za uplatu u banci: "Biofield Team" d.o.o, Sime Šolaje 1a, 78000 Banjaluka, NLB Razvojna banka, tekući račun: 562 099 816217 6365

Troškovi dostave na cijeloj teritoriji BiH su BESPLATNI.

Flasteri B.E.Well (60KM)
Flasteri Harmony (60KM)
Flasteri Recovery (60KM)
Način plaćanja:

Potvrdom ove porudžbine slažete se sa opštim uslovima.

Sve informacije, opisi, izjave i slike na ovom sajtu su informativne prirode i nisu namjenjene za dijagnostikovanje, liječenje ili prevenciju bilo koje bolesti.

Obratite se svom ljekaru ili farmaceutu u vezi sa vašim zdravstvenim stanjem ili bolešću. Pažljivo pročitajte uputstva za upotrebu pre korišćenja flastera sa frekvencijama.

Prije poručivanja flastera svaki korisnik može dobiti više informacija putem e-maila: info@biofieldcare.ba.